Blog

Incendiu provocat de o țigară

Incendiu provocat de o țigară

Trebuie sa actionam, fara sa judecam. Am aflat din presa de un caz de o importanta majora.
https://www.viata-libera.ro/eveniment/146126-incendiu-provocat-de-o-tigara-aruncata-la-intamplare
Este nevoie de o echipa de oameni care sa ajute la degajarea gunoiului dintr-un apartament care a ars in urma unui incendiu, în urma cu 2 zile. Pare covârșitor, dar minunile cu oameni se fac.
Apartamentul apartine unei doamne in varsta pe care viata a adus-o intr-o situatie din care nu mai poate iesi. Drama este atat a dumneaei, a animalelor pe care le are in grija, dar si a vecinilor dumneaei.
O cunoastem pe d-na Nuti, este „clienta” de-a noastra pentru sterilizarea si tratarea animalelor strazii. La momentul necazului in casa locuiau batrana, o catelusa batrana si 6 pisici. Batrana si catelusa au fost evacuate, insa pisicile au ramas in apartament, nimeni din cei prezenti la fata locului nestiind de existenta lor. Dupa stingerea incendiului, apartamentul a fost sigilat pana a doua zi. Stiind de existenta pisicilor, am numarat orele pana la momentul cand am putut sa vedem daca mai sunt in viata. Si bucuria vederii lor in viata ne-a facut sa lacrimam. Au supravietuit, ca prin minune.
Este evident ca este nevoie de noi, Oamenii care trebuie sa ajutam acest suflet bun de femeie; este putin ratacita datorita varstei insa ii putem crea impreuna mediul in care sa-si poata duce batranetile in siguranta si sanatate.
Are cineva vreo soluție? Este cineva dispus sa petreaca cateva ore ajutând voluntar?
Oferim masti de protectie si manusi, saci menajeri.
P. S. Batrana nu are unde sa doarma.
Trebuie sa ne mobilizam cat mai repede.
0751024562