Blog

Adoptati pisicutele

Adoptati pisicutele

‼️‼️Informații și imagini cu impact emoțional!‼️‼️

Săptămâna trecută am fost solicitați de către Biroul de Protecție a Animalelor din cadrul IPJ Galați să oferim suport pentru preluarea unui număr de 15 pisici din apartamentul unor gălățeni cu probleme psihice.

Experiența a fost traumatizantă: proprietari rupți de realitate, mirosuri și mizerie de nedescris, animale nesterilizate, malnutrite, absolut toate suferă de afecțiuni serioase.

Din informațiile noastre, situația nu este recentă, suferința animalelor durează de ani buni.

Pentru biletele pisici, chiar daca suntem la capacitate maximă, am putut interveni. Imediat ce le-am preluat, au beneficiat de consult Prietenii cu blanita- cabinet veterinar și au primit primul tratament medical din viața lor. Sunt pline de paraziți, au boli virale, unele cu complicații ireversibile.

Dar pentru oameni este nevoie de implicarea serioasă a autorităților. Cei doi reprezintă un pericol pentru propriile persoane, pentru cei din jur și pentru alte posibile animale care le vor pica pe mână.

Solicităm public realizarea unei anchete sociale la adresa unde locuiesc, efectuarea unei expertize psihiatrice riguroase și stoparea grozăviilor care se petrec în acea locuință.

Va rugăm, totodată, sa sesizați Biroului de Protecție a Animalelor din cadrul IPJ orice astfel de caz pe care îl cunoașteți și să solicitați, totodată, asa cum prevede legislatia in vigoare, crearea unui spațiu/ centru unde astfel de animale chinuite de om să poată fi preluate și ajutate, îngrijite corespunzător. Suntem la capătul puterilor și spațiul nu ne mai permite cazarea niciunui animal. Am reusit sa gasim un spatiu-foster unde primesc tratament si hrana si speram ca vom reusi sa le readucem la viata, la o viata sanatoasa!

Va rugam sa ne ajutati sa le asiguram o viata normala, cu tratamente si hrana adecvate.

Ajutati, adoptati!

https://www.help-labus.ro/doneaza/…