Blog

Veronica

Veronica

Veronica, micuța mânză orfană are nevoie de ajutor??❤
Saptamana trecuta am primit un mesaj cu o postare pe Salvati Animalele Galati avand urmatorul continut „Se usucă pe picioare pe zi ce trece și moare cu zile pentru ca in toata tara asta nu se gaseste un om sau o asociație care poate și are cu ce sa o întrețină . Am spus de la început :fara lapte nu va trăi ca să nu mai spun de faptul că ceilalți cai o musca și o lovesc chiar și în joacă dar pentru trupul ei firav poate fi fatal . Dati un share cine stie poate undeva exista cineva care îi va pasa de sufletul ei ??”
Am organizat imediat aducerea manzei la adapost, si am auzit intamplator numele Veronica si mi s-a parut ca i se potriveste.
Asadar, după ce a fost lăsată fără mamă, fără laptele matern de care are atât de multă nevoie, vândută, târâtă pe sub căruță și rănită la picioare și cap, micuța mânză cu varsta de cca 3 luni, a ajuns la Ajutați-l pe Lăbuș. Am plătit 350 de lei pentru transportul ei de la Smulti la Galați, iar medicul veterinar Bogdan Lupu a examinat-o și i-a administrat timp de 5 zile tratamentul de care avea nevoie (cost 70 lei/zi). Veronica este acum în siguranță, are parte de ingrijire si protectie, însă starea de sănătate este în continuare precară, trupul îi este destul de fragil și încă suferă. Are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a se întrema, pentru a se repune pe picioare. Este rahitică și are nevoie urgent de suplimente si lapte special. Am comandat laptele care costă 360 de lei. Suplimentele alimentare au fost donate de o doamna. Cu ochii mari și blânzi ne privește cu incredere ca totul va fi bine. Haideți să fim împreună îngeri păzitori pentru acest biet suflet, atât de blând și dornic de iubire?❤
Sustineti salvarea Veronicai donand

Iban RO67RNCB0141032862770001 BCR
paypal help_labus@yahoo.com

https://www.facebook.com/HelpLabus/posts/10158064978629091