Termeni & Condiții pentru plata cu cardul

Vizitarea, folosirea, sau realizarea de donatii pe www.help-labus.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.help-labus.ro este website-ul oficial al Fundatiei Help-Labus, CUI 16924318, cont donatii deschis la BCR – RO67 RNCB 0141 0328 6277 0001.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.help-labus.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Politica de returnare a donațiilor

Donatia recurenta este setata implicit pentru 2 ani, dar puteți întrerupe donația recurentă în orice moment, trimițând un mesaj de solicitare în acest sens, la help_labus@yahoo.com. Daca doriti sa renuntati la donatia facuta pe www.help-labus.ro si implicit doriti sa primiti banii inapoi, puteti sa aplicati pentru procedura de retur a donatiei in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au facut donatii online pe site-ul www.help-labus.ro

Dreptul de renuntarea la donatie nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data cererii.

Politica de confidentialitate https://www.help-labus.ro/protectia-datelor/