Blog

SUZICA 19.04.2019

SUZICA 19.04.2019

Minunea dinaintea Sarbatorilor Pascale

Zi obisnuita de munca la adapost, chiar daca era duminica. Pe la ora 16, o caruta in care era o oaie, mai mult moarta decat vie, se opreste in fata Spitalului Animalelor Orfane Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz. Lilu o preia si se apuca de salvat viata oicai. Dupa ore intregi de agonie si extaz, oica alege viata.

Ironia sortii: oaia a fost muscata de caini insa aceasta cumpana a salvat-o de la sacrificare. Si de fapt cu acest prilej am salvat 2 vieti.

Domnul Cioban a cedat insistentelor noastre si ne-a dat si copilutul oicai.

De la mii de km Susy Utzinger, persoana careia ii datoram acest mare ajutor dat animalelor din Galati, a urmarit cu sufletul la gura povestea oicai si am decis ca sa ii fie nasa acestei minuntate fiinte; asadar numele ei va fi Suzica.

Pe tot parcursul recuperarii, Suzica s-a împrietenit cu Indianu – motanul terapeut. În perioada cât oaia a stat în perfuzii, motanul a păzit-o, s-a urcat pe spatele ei şi i-a soptit ca totul va fi bine. Acum oaia și puiul ei sunt bine și vor împărți adăpostul cu cele două căprițe, Laly și Bebelușa. Sărbători fericite noilor locatari!

Inca o data se dovedeste ca Spitalul Animalelor Orfane salveaza vieti si schimba destine

https://www.facebook.com/HelpLabus/posts/10156620210354091