Blog

Strangere de fonduri

Strangere de fonduri

Va povestisem ca, facand atata bine in toti anii de munca in salvarea animalelor, nu a fost totusi suficient si autoritatile tot ne-au gasit rau.

Am initiat o strangere de fonduri si multumim din suflet celor care au raspuns apelului nostru.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5342156455832833&id=100000869152281

Si, in toata amaraciunea noastra, am fost „trantiti” 😍 de o veste grozava.

Prietenii de la Ein Herz für Fellnasen in Not e.V. vor acoperi toate costurile pentru betonarea tuturor boxelor din adapostul vechi. La aceasta veste eram muți de incantare si noi si labuseii. Ne-am apucat de treaba si rezultatele sunt peste asteptari ❤💯.

Multumim tuturor pentru solidaritate si sprijin. Sunteti minunati si va dorim numai bine in viata 🙏👏

Bine faci…rau te gasesc autoritatile!!!

…si am ajuns in situatia in care am fost amendati pentru neindeplinirea tuturor cerintelor de functionare ale unui adapost cu cca 1300 de animale. Este evident ca nu reusim sa imbunatatim conditiile de cazare ale cainilor asa cum ne dorim. Peste 500 de caini locuiesc in boxe frumoase, curate in 5 hale, iar alti 500 de caini locuiesc in boxe vechi, pe pamant. Adapostul fiinteaza din 2007.

Avem nevoie sa ne ajutati sa betonam tarcurile vechi, sa putem mentine autorizatia de functionare. Minim 100 de boxe ar trebui sa facem intr-o luna, cost per boxa 200 lei. De voi, de noi depinde siguranta, viata a 1000 de caini