Blog

Mica mica mititica

Mica mica mititica

Mica mica mititica🐶. Sa vedeti poveste:

Zilele trecute aceasta catelusa umbla dezorientata in zona facultatii ASE. Am postat-o cu speranta ca va fi in scurt timp revendicata. La Prietenii cu blanita- cabinet veterinar a fost scanata si astfel am aflat ca o cheama Lissa (7 ani) si este din Tg.Mures 😳. Am contactat proprietarul care a spus ca a dat-o unui prieten din Galati. Prietenul din Galati a dat-o la randul lui unui alt prieten din Com.Vanatori. Si intr-un final Lissa mergea in Galati printre rotile masinilor cand a fost „pescuita” efectiv dintre ele de Florentina.

Pentru ca s-a asezat sa faca pipilica si a gemut, picaturile de pipi fiind rosii, a fost consultata. A urmat ecografia si apoi interventia chirurgicala. Socul medicilor a fost urias cand din vezica catelusei au scos o tavita de pietre. Biata de ea, era intr-o suferinta crunta.

Acum Lissa se recupereaza incet si bine, este tare dragastoasa, sufera de atentie si are nevoie de preluare intr-o casa, adoptie eventual, pana la vindecarea completa.

Intr-o luna trebuie sa revina pentru verificare si sterilizare.

Acest abandon a fost un avantaj mare pentru ea, noi salvand-o la timp (din strada si operand-o).

Va rugam sa ne ajutati cu acoperirea cheltuielilor la cabinet si cu sustinerea costurilor ptr recuperarea ei postoperatorie.

„800 lei operatie+ tratam post operator;

Trebuie sa ia 3 luni suplimente pt sistemul urinar, mancare de dieta urinary si sterilizarea peste o luna”.

Lissa -teckelita si noi contam pe sprijinul vostru 🙏🙏