Blog

Domnul profesor si cei 30-40 caini

Domnul profesor si cei 30-40 caini

In conditii greu de imaginat, dl profesor Florin, pensionar in varsta de 73 ani, traieste alaturi de cainii sai de peste 10 ani. Asa cum arata a reusit sa ne gasesca si sa ne ceara ajutorul. Viata lui sunt cainii. Initial am zis ca ajutam cu sterilizarea cateilor si ceva hrana si gata, ne.am facut datoria.La fata locului am fost socati de conditiile in care traieste acest om, fost profesor de limba latina, cu o educatie si un vocabular demne de un cadru didactic. Pana la a ajuta cainii, acest om are nevoie urgenta de ajutor:

– o baie, un control de urgenta la medic – isi tine capul cu mana;

– haine, apa, mancare.

– am comandat un container in care trebuie carat tot gunoiul; avem nevoie de voluntari. Trebuie sa ne organizam cel putin 10 persoane sa limpezim locul. Apoi ii trebuie o masa, un scaun, un pat. Urgent !!!! trebuie solutie pentru purici. Intrand in incaperi, in cateva secunde picioarele se innegreau instantaneu cu milioanele de purici.

Asteptam sugestii, sfaturi si ajutor evident. Fiecare cum considerati ca puteti ajuta. Putem forma o echipa care sa salveze un om care a salvat zeci de caini. Vecinii il hulesc, pe buna dreptate, institutiile statului ii dau amenzi, dar cel mai rau se teme sa nu vina ecarisajul sa ii ia cainii…sa ii ia viata.

Contact 0751024562, 0724305053

https://www.facebook.com/HelpLabus/posts/10154994611849091