Blog

Adapost nou SusyUtzinger Tierschutz

Adapost nou SusyUtzinger Tierschutz

Donația ta va ajunge: Următoarele clădiri din adăpostul SUST din Galați, România prind contur(engleză urmează germană)

DONAȚIILE TALE SOSESC: Construcția primei etape a noului adăpost de animale Help Labus din Galați, România este în plină desfășurare

La sfarsitul lunii septembrie era in sfarsit momentul: Primii caini au putut fi luati din vechiul adapost de animale Help Labus din Galati pana la primul tract finalizat al noului adapost de animale. O zi foarte specială pentru toți iubitorii de animale care au muncit mult timp pentru acest moment. Și o zi foarte specială pentru mulți câini: majoritatea nu au fost niciodată într-un spațiu închis sau au stat pe o pătură sau un pat de câine. O experiență minunată datorită donatorilor de la Fundația Susy Utzinger pentru bunăstarea animalelor.

Mai sunt multe de făcut: În prima sală, aproximativ 120 de câini își vor găsi un loc. Până când vom avea mare grijă de toți cei 900 câini din vechiul adăpost de animale Help Labus, trebuie să strângem mulți bani.

O NOUĂ CLĂDIRE PRIN FUNDAȚIA SUSY UTZINGER PENTRU PROTECȚIA ANIMALELOR

De câțiva ani, Fundația Susy Utzinger pentru bunăstarea animalelor se concentrează mai mult pe prevenirea suferinței animalelor în România prin acțiuni de castrare la scară largă care vor conține suprapopularea câinilor străzii pe termen lung. Cu toate acestea, încă mai este un drum lung de parcurs, pe care desigur îl vom urma în continuare.

Între timp, multe animale maidaneze salvate de pe străzi și stații ucise ajung în adăposturi care luptă zilnic pentru supraviețuirea protectorilor lor. Unul dintre aceste adăposturi de animale este deosebit de important pentru noi. Corina Grigore folosește mijloacele cele mai simple, voluntarii, care își depășesc limitele fizice și au multă sânge de viață în orașul românesc Galați adăpostul ′′ Ajutați-l pe Labus „. Peste o mie de câini și pisici primesc siguranță, îngrijire și mese obișnuite acest adăpost – cât de bine pot. Costurile în curs de desfășurare ale alimentelor, lemnului de foc și veterinarului pot fi acoperite de donații (adesea și prin SUST). Cu toate acestea, donațiile regulate nu sunt suficiente pentru măsurile structurale atât de necesare.

In timp ce caldura este cel mai mare inamic al oamenilor si animalelor din acest adapost de animale vara, conditiile de trai si munca in sezonul rece si umed din acest adapost pentru animale sunt deosebit de dure. În fiecare iarnă, în ciuda celor mai bune contramăsuri posibile, cele mai slabe animale îngheață de frig pentru că sunt aproape lipsite de apărare în zonele deschise ale frigului. Aprovizionarea cu animale este și grea iarna, deoarece zăpada îngreunează enorm munca ajutoarelor. Un mediu igienic nu se asigură date fiind circumstanțele, motiv pentru care bolile și paraziții sunt greu de combătut.

Scopul nostru este ca niciun animal să nu trebuiască să moară inutil în acest adăpost în viitor, deoarece nevoia lor de bază de cazare adăpostită nu poate fi îndeplinită. De aceea intenționăm să transformăm această tabără neaparat creată pentru animalele nenăscute într-un adăpost de animale standard european cu un caracter exemplu.

ASTA PLANUIM.

Noua clădire este planificată în două etape și va cuprinde, pe lângă sălile încălzite cu previziunile ulterioare ca adăposturi pentru animale, o practică, o stație de carantină, o clădire de birouri și un living pentru ajutoare. Monitorizăm periodic progresele construcțiilor la fața locului. În plus, am găsit un partener de proiect de încredere în antreprenorul german Bernd Bartolg, care are deja experiență în clădirea adăpostului de animale din România.

Iarna aceasta, 250 câini și toate pisicile de casă vor putea petrece în noile case. După aceea se încheie prima etapă de construcție și trebuie să strângem bani pentru etapa a doua.

În ciuda planificării atente și a concentrării pe cele mai necesare lucruri, acest proiect ne prezintă o provocare financiară, pe care avem nevoie de ajutorul vostru pentru a o depăși. Pentru sălile în care putem găzdui restul câinilor de casă, avem nevoie de mai multe donații.

– > Aici gasiti documentarul tv elvetian 2012 despre munca noastra din Galati: https://www.youtube.com/watch?v=oBcmwHlqu-Y

– > Află mai multe despre motivele pentru care este nevoie disperată de o nouă clădire de adăpost din Galaţi aici: http://www.susyutzinger.ch/…/SUST_Arbeitsblaetter…

– > Aici veți găsi planul noii clădiri de adăpost de animale a Fundației Susy Utzinger pentru bunăstarea animalelor: http://www.susyutzinger.ch/…/Bildschirmfoto-2014-07-04…

– > Vă rugăm să ne ajutați să ducem această povară financiară. Puteți dona online pentru construirea celorlalte clădiri de adăpost aici: http://www.susyutzinger.ch/…/einzahlungen/einzahlungen/

––––––––––––––––––––––––-

DONATIILE TALE SUNT PUSE LA UTILIZARE UNDE ESTE NEVOIE CEL MAI MULT DE EI: Constructia primei etape a noului adapost de animale Help Labus din Galati, Romania este in toi.

Până la sfârșitul lunii septembrie, am reușit, în sfârșit, să punem primii câini în prima aripă finalizată a noului adăpost de animale. A fost o zi foarte specială pentru toți iubitorii de animale care lucrează de mult timp pentru acest moment. Cel mai important, a fost o zi foarte specială pentru mulți câini: Majoritatea nu au stat niciodată într-o cameră închisă sau nu au stat niciodată pe o pătură sau într-un pat de câini. O experiență minunată, pe care aceste animale o datorează donatorilor de Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz (Fundația Susy Utzeer pentru bunăstarea animalelor).

Mai sunt multe de făcut: în prima sală pot fi cazați în jur de 120 de câini. Până când toți cei 900 câini ai adăpostului de animale Help Labus vor putea fi bine furnizați, tot trebuie să strângem mulți bani.

CONSTRUCȚIA ADĂPOSTULUI DE ANIMALE CU AJUTORUL SUSTULUI (FUNDAȚIA SUSY UTZINGER PENTRU BUNĂSTAREA ANIMALELOR)

De câțiva ani, Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz (Fundația Susy Utzer pentru bunăstarea animalelor) se concentrează din ce în ce mai mult pe prevenirea suferinței animalelor în România prin acțiuni de castrare la scară largă pentru a reduce suprapopularea câinilor fără stăpân pe termen lung. Cu toate acestea, avem încă o mulțime de muncă în fața noastră și vom continua, desigur, să monitorizăm strict situația.

Între timp, multe animale fără stăpân care au fost salvate de pe stradă și de la uciderea instituțiilor ajung în adăposturile de animale, care se zbat zilnic pentru supraviețuirea prietenilor lor patrupezi. Unul dintre aceste adăposturi este deosebit de aproape de inimile noastre. Corina Grigore conduce adăpostul ′′ Help Labus ′′ din orașul românesc Galați cu cele mai simple mijloace, voluntari care merg la limitele fizice și multă sânge de viață. Peste o mie de câini și pisici li se oferă securitate, igienă și mese regulate în acest adăpost. Costurile în curs de desfășurare ale alimentelor, lemnului de foc și îngrijirii veterinare pot fi acoperite de donații (care vin adesea din SUST). Pentru măsuri structurale urgente, însă, donațiile regulate nu sunt suficiente.In timp ce vara caldura este cel mai mare inamic al oamenilor si animalelor din acest adapost, conditiile de trai si munca sunt deosebit de grele in sezonul rece si umed. În fiecare iarnă, cele mai slabe animale mor de expunere, în ciuda celor mai bune contramăsuri posibile. În incinte deschise, sunt la mila gerului.

Este scopul nostru să ne asigurăm că, în viitor, niciun animal nu trebuie să moară inutil doar pentru că nevoia lor de adăpost sigur nu poate fi îndeplinită. Prin urmare, intenționăm să transformăm această tabără de primire a animalelor fără stăpân într-un adăpost exemplar de animale construit după standardele europene.

ASTEA SUNT PLANURILE NOASTRE.

Noua clădire este planificată să fie construită în două etape. Pe lângă sălile încălzite cu zone de alergare anexate, aceasta va include o intervenție chirurgicală, o instalație de carantină, un cabinet de birouri și o cameră comună pentru ajutoare. Progresul construcției va fi monitorizat periodic de către noi la fața locului. Cu constructorul german Bernd Bartolg, am găsit și un partener de proiect de încredere care are experiență în construcția adăposturilor românești de animale.

Iarna aceasta va fi petrecută probabil în casele noi de către 250 câini și toate pisicile din adăpost.

În ciuda planificării atente și a concentrării pe esențiale, acest proiect ne confruntăm cu o mare provocare financiară, pe care o putem întâlni doar cu ajutorul vostru. Depindem de donațiile suplimentare pentru sălile în care vom găzdui câinii rămași ai adăpostului.

– > Aici puteți viziona documentarul SRF despre munca noastră din Galați, datând din 2012: https://www.youtube.com/watch?v=oBcmwHlqu-Y

– > Află mai multe despre motivele pentru care este nevoie urgentă de construcția unui nou adăpost de animale în Galați: http://www.susyutzinger.ch/…/SUST_Arbeitsblaetter…

– > Aici veți găsi planul de construcție al noului adăpost de animale al Suzy Utzinger Stiftung für Tierschutz (Fundația Susy Utzger pentru bunăstarea animalelor): http://www.susyutzinger.ch/…/Bildschirmfoto-2014-07-04…

– > Vă rugăm să ne ajutați să suportăm această povară financiară. Aici puteți dona online pentru a ajuta la construirea clădirilor rămase din adăpostul de animale: http://www.susyutzinger.ch/…/einzahlungen/einzahlungen/

https://www.facebook.com/SusyUtzingerStiftungTierschutz/posts/727774213972739